Woonverzekering Minnertsga Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €3,95 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Via deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Minnertsga. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle landelijke bedrijven als De Goudse en Interpolis die schade als gevolg van storm, vandalisme, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Minnertsga juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, water, brand, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals frituurpan en sofa? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Minnertsga? Begin direct met à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen nemen een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals DAK + InShared zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Mariahout verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-minnertsga


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in het Bildt? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn verzekerd. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Minnertsga kan zomaar gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woningloopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Lekkage aan de dakgoot / het stukvriezen van CV-buizen. Een mogelijke schadepost is laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €695.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Minnertsga
Direct een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker jouw de woning in Minnertsga probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Minnertsga

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Minnertsga uitbreiden met meerdere handige aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna lees jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Krabbendijke afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze unieke modulestaat je bij bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera + sieraden. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Minnertsga

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een kapotte telefoon of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.550.000 tot ruim €2.600.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Unigarant pakket.

Rechtsbijstandverzekering Minnertsga
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. erfenis of conflict met de bank. Hierbij kan het prettig zijn dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies van de verzekeraars verschillen enorm (beginnend bij €33,25 tot wel €30,65 p/maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Minnertsga vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?