Woonverzekering Delfstrahuizen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €8,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Delfstrahuizen. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als FBTO en Univé die schade door bijvoorbeeld brand, water, storm, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Delfstrahuizen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, diefstal, water, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als game consoles of raamventilator? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Delfstrahuizen? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren of Klaverblad faciliteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Colmschate verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-delfstrahuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. De meeste hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of olie. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een oververhitte frituurpan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Brandschade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Delfstrahuizen kan ook jou gebeuren. Openwrikken of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. In de regel wordt deze schade gedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Denk maar aan lekkage. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico oplopend tot €370.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Delfstrahuizen
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je meer informatie. Verzeker direct de woning in Delfstrahuizen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Delfstrahuizen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Delfstrahuizen complementeren met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna check jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Beilen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze mogelijke verzekering staat garant bij gebroken glas. Tip: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn bezittingen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone + een rollator. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien bezit jij al een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Delfstrahuizen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan kapotte apparatuur + ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen beginnend bij €1.350.000 tot zo’n €3.350.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar HEMA polis.

Rechtsbijstandverzekering Delfstrahuizen
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst en geschillen over een motorrijtuig. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. medische fout)
 • Inkomensconflicten (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De maandelijkse premies variëren significant (beginnend bij €36,50 tot €32,40 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Delfstrahuizen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?