Woonverzekering Colmschate Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,15 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Colmschate. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier alle populaire partijen als BLG wonen en Verzekeruzelf.nl die schade zoals bliksem, water, vandalisme, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Colmschate juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld vandalisme, brand, water, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als albums of barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Colmschate? Open meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Aanbieders als FBTO of nowGo hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Brantgum verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-colmschate


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Deventer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn afgedekt. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en smeltschade. Meer zekerheid? Met een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een smerige schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Colmschate kan ook bij jou thuis gebeuren. De Roemeense methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade n.a.v. inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en een gesprongen waterleiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare vriezer. Normaliter wordt deze schade gedekt door de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we in Nederland een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €450.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Colmschate
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Colmschate zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Colmschate

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Colmschate complementeren met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Arum afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke verzekering betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een navigatieapparaat en een rollator. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Colmschate

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte vaas en ook ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij variërend van €1.500.000 tot €2.850.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,05 per maand. Bekijk ook Verzekeruzelf.nl afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Colmschate
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken & conflict met de buren. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €28,90 tot €29,65 per maand in juni 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Colmschate vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?