Woonverzekering Oosthuizen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Oosthuizen. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Heb je een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars als Bovag en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. bliksem, inbraak, vandalisme, brand afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oosthuizen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou o.a. inbraak, storm, vandalisme, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een defecte laptop. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als platenspeler en laptop? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Oosthuizen? Gebruik hiervoor à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als ABN AMRO of nowGo zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nutter verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oosthuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Zeevang? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor kosten n.a.v. brand en ontploffing. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade aan jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Oosthuizen is altijd een risico. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en ontvreemde spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Veel neerslag en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zelden ondervinden we een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot wel €485.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosthuizen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hierna ontdek je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw woning in Oosthuizen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als vrijstaand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oosthuizen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Oosthuizen aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder vind je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Middelharnis afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Goed om te weten: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en jouw golfspullen. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Oosthuizen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een gebroken ruit en therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking vanaf €1.500.000 oplopend tot €3.400.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosthuizen
De rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan studiefinanciering en als je iets overkomt in het verkeer. Hierbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Module verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €37,05 t/m €34,35 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Oosthuizen voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?