Woonverzekering Nutter Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Met behulp van onze vergelijker ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Nutter. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals BLG wonen en InShared die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, brand, inbraak afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Nutter juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, water, brand, diefstal, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op zaken als kamerplanten of gereedschap? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Nutter? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen + Unigarant faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Nieuwersluis verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-nutter


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Dinkelland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een schuurtje zijn verzekerd. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast of smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Nutter is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval / een lekkende leiding. Typische schade is een opbollende vloer. Meestal wordt dit afgedekt via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door kapotte ruiten. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €685.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Nutter
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker direct jouw onderkomen in Nutter eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Nutter

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Nutter aanvullen met enkele praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Maasbracht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is dan het overwegen waard. Deze nieuwe polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een laptop of sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Nutter

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere een kapotte vaas + therapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €950.000 tot wel €5.000.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Nutter
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over arbeidsvoorwaarden en afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. reorganisatie)
 • Wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan geschillen over een motorrijtuig)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €37,75 tot en met €28,15 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Nutter voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?