Woonverzekering Maasbracht Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van deze pagina ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Maasbracht. Zo’n woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld Bruns ten Brink en ZLM die schade zoals inbraak, storm, bliksem, brand afdekken.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Maasbracht juli 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. inbraak, diefstal, storm, brand, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals koffiezetapparaat en toiletartikelen? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Maasbracht? Open direct de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO + Independer zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Lichtaard verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-maasbracht


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Maasgouw? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inbegrepen. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm en roet. Via een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Maasbracht kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt door inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot en een kapotte kit voeg. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Af en toe ondervinden we een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan kapotte dakpannen. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade heb je te maken met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €470.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Maasbracht
Snel een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw huis en wensen? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Maasbracht moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld hoekwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Maasbracht

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Maasbracht uitbreiden met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder vind je handige tips (of klik door naar: woonverzekering Jistrum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval aan te raden. Deze unieke modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels, aquaria of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een tablet en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Maasbracht

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een vlek op een meubel of kosten van een ziekenhuis. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules bieden een dekking vanaf €950.000 tot zo’n €3.750.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,40 (betaling per maand). Wellicht interessant: Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Maasbracht
De module rechtsbijstand geeft hulp bij uiteenlopende geschillen. Denk aan als je werkgever failliet gaat & ingevorderd rijbewijs. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomensconflicten (bijv. tuchtzaken)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (denk aan conflict met een autodealer)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €38,55 t/m €32,60 p/maand in juli 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Maasbracht online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering