Woonverzekering Middelburg Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €9,15 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering voor jouw woning in Middelburg. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld Ditzo en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, bliksem verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Middelburg juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, vandalisme, brand, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals kookboeken en petten? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Middelburg? Start meteen met meteen de vergelijkingstool. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Delta Lloyd + Zelf faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Maasbommel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-middelburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Middelburg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en omvallen van bomen. In het geval van een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Diefstal in Middelburg kan iedereen gebeuren. Gaatjes boren of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en gestolen kostbaarheden gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag / Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. In veel gevallen worden de kosten betaald middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel ondervinden we een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte regengoot. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €285.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Middelburg
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een handig stappenplan. Verzeker jouw jouw woning in Middelburg probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Middelburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Advies: je kunt jouw woonverzekering in Middelburg aanvullen met een aantal nuttige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Kolham afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Tip: spiegels, aquaria of smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan filmapparatuur & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Middelburg

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft materiële schade en schade aan het lichaam. Onder andere een kapotte tablet of kosten voor medicatie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij van €1.050.000 tot zo’n €3.650.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,45 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Europeesche pakket.

Rechtsbijstandverzekering Middelburg
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met het UWV en conflict over pensioenuitkeringen. Daarbij is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies verschillen enorm (startend vanaf €29,60 oplopend tot €32,55 per maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Middelburg afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?