Woonverzekering Kolham Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze website ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Kolham. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk meteen alle landelijke verzekeraars waaronder ABN AMRO en ZLM die schade als gevolg van bliksem, water, storm, brand afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Kolham april 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, brand, storm, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als kamerplanten of petten? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kolham? Open meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als FBTO + InShared verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Jisp verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-kolham


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Slochteren? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schade door regen. Bij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een kapotte föhn? Brand kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Kolham kan ook jou gebeuren. Flipperen of hengelen, er zijn allerlei opties. Jouw schade n.a.v. inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Hevige regenval en een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. In veel gevallen wordt dit afgedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €670.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kolham
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Kolham moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kolham

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Kolham nog persoonlijker maken met een paar nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees jij nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Heesch afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen geen gek idee. Deze additionele modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Groningen). Het gaat hier om spullen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een laptop en een rollator. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Kolham

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Onder andere krassen op de auto en fysiotherapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.550.000 oplopend tot €2.700.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,55 (betaling per maand). Wellicht interessant: BLG wonen pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kolham
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan schade die iemand bij jou veroorzaakt & geschil over de uitkering. Dan kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. pensioenuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €37,70 tot wel €25,90 p/maand in april 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kolham online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering