Woonverzekering Megen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,45 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Dankzij deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Megen. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars zoals Allianz en Independer die schade veroorzaakt door inbraak, storm, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Megen mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, brand, water, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke TV. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als sieraden of zonnebank? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Megen? Begin direct met vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz of OHRA zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Luddeweer verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-megen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Oss? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als tuinhuisje zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door storm en poging tot inbraak. Via een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Schade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Megen kan ook bij jou thuis gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een kapotte wasmachine of een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de woonverzekering (opstal of inboedel). Download de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan een kapotte gevel. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €470.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Megen
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna tref je een handig stappenplan. Verzeker à la minute het huis in Megen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor villa). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Megen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Megen nog persoonlijker maken met een aantal handige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop spot jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Klazienaveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval vaak interessant. Deze unieke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera en een rollator. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Megen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte laptop en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag vanaf €1.500.000 tot zo’n €4.050.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,60 p/maand. Ga verder naar ABN AMRO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Megen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld bijstandsuitkering en conflict met een schadehersteller. Hierbij is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €28,40 tot en met €26,65 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Megen vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering