Woonverzekering Hoogerheide Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,85 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze website vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hoogerheide. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. EAG Assuradeuren en OHRA die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, storm, water afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Hoogerheide juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, diefstal, inbraak, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan je smartphone. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als aardewerk en overhemden? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hoogerheide? Start meteen met direct de vergelijkingstool. In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse of Interpolis zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Herbaijum verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-hoogerheide


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Woensdrecht? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals bijgebouwen zijn gedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als bliksem of schade door regen. Via een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of een gevallen strijkbout? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Hoogerheide kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis regel je met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een defecte wasmachine of een kapotte leiding. Typische schade is een vloer die hersteld moet worden. Meestal wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Denk maar aan schade aan het dak. Vaak is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een hoger eigen risico tot wel €510.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Hoogerheide
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Hoogerheide zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Hoogerheide

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: je kunt de woonverzekering in Hoogerheide uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder spot je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Giesbeek afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe verzekering staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Lees je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat & een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: dikwijls heb jij ook een smartphone-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hoogerheide

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en ook fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.250.000 tot wel €4.450.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,60 per maand. Bekijk ook Generali dekking.

Rechtsbijstandverzekering Hoogerheide
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering & conflict met een autodealer. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €27,70 tot en met €37,25 per maand in juni 2024). De premie vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hoogerheide vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering