Woonverzekering Hegelsom Opstal- en inboedelverzekering, al voor €4,30 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hegelsom. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende maatschappijen als bijv. De Goudse en London Verzekeringen die schade door o.a. water, brand, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Hegelsom juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, diefstal, storm, vandalisme, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. De definitie van inboedel is alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die aan het huis vastzitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als platenspeler en lingerie? We onderscheiden 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hegelsom? Start vandaag nog de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Bovag of Klaverblad zijn expert op het gebied van soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Haelen verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hegelsom


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Horst aan de Maas? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn verzekerd. Hierdoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als storm of poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Hegelsom is altijd een risico. Insluipen of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan de woninggaat via de opstalverzekering, en gestolen spullen lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Extreme regenval of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. In de regel wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Denk maar aan een lek dag. Doorgaans is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €435.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Hegelsom
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Hegelsom moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld flat). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die in lijn zijn met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Hegelsom

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Hegelsom uitbreiden met additionele handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop check jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Enumatil afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze additionele moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Uiteraard is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan een spelcomputer of een kinderwagen. Waak voor oververzekering: mogelijk hebben jullie al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hegelsom

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en letselschade. Je kunt denken aan besmeurde meubels en smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze modules staan jou bij vanaf €1.250.000 tot zo’n €3.350.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €3,50 per maand. Bekijk ook Aon Direct pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hegelsom
Het product rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij erfenis en huur- en verhuurgeschillen. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen & Werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €30,10 tot en met €25,60 p/maand in juni 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hegelsom afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering