Woonverzekering Zwammerdam Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €8,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Zwammerdam. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle grote maatschappijen als bijv. ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van bliksem, storm, vandalisme, brand vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Zwammerdam mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Voorbeelden zijn schade door o.a. vandalisme, storm, water, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan schade aan je smartphone. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals tv en zonnepanelen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zwammerdam? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket vind je doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche en Reaal faciliteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Zalk verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Centrale klantenservice

Adequate afhandeling

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-zwammerdam


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Alphen aan den Rijn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn inclusief. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm vanaf windkracht 7 of rook. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Zwammerdam is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een hoosbui en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Doorgaans worden de kosten betaald d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Maar zelden ondervinden we een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Je kunt denken aan losse dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis zelf, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €335.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwammerdam
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Zwammerdam zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die rijmen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zwammerdam

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: jij mag de woonverzekering in Zwammerdam nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Wanneperveen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan geen gek idee. Deze unieke zekerheid is er in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een navigatieapparaat en een verrekijker. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs beschik je al over een ipad-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zwammerdam

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een barst in het scherm + kosten op medisch gebied. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen vergoeden bedragen van €1.250.000 tot €4.050.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis is beschikbaar vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwammerdam
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen & conflict over wonen. Daarbij is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €30,35 tot €29,20 p/maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zwammerdam afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering