Woonverzekering Zalk Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €8,20 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Zalk. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars als ANWB en Nationale Nederlanden die schade als gevolg van vandalisme, storm, water, brand afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zalk juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. brand, vandalisme, storm, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als levensmiddelen en schrijfmachine? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Zalk? Start direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Allianz of Verzekeruzelf.nl werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Wilhelminadorp verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zalk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Kampen? Dan is dit je heel wat waard. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schroeischade. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Zalk is altijd een risico. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat via de opstal, en ontvreemde eigendommen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een onbruikbare wasmachine. In veel gevallen wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan schade aan het dak. Doorgaans gaat het om schade aan jouw woning, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €635.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Zalk
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina stuit je op enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Zalk moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zalk

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Zalk nog persoonlijker maken met diverse belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Vinkega afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe dekkingstaat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Lees je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een spelcomputer en een verrekijker. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Zalk

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Je kunt denken aan een kapotte tablet en ook fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking vanaf €1.000.000 tot ruim €4.450.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,75 per maand. Bekijk ook ASR Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Zalk
De module rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een webshop & conflict na autoschade. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies zijn zeer wisselend (vanaf €25,20 tot €24,55 p/maand in juni 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zalk afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering