Woonverzekering Wilhelminadorp Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,35 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Wilhelminadorp. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle landelijke partijen waaronder ABN AMRO en SNS die schade door o.a. water, storm, vandalisme, bliksem afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wilhelminadorp juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere diefstal, vandalisme, water, storm, brand. Dit kan bijv. gaan om een stukke koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die vastgenageld zitten aan je woning lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als bestek of salontafel? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Wilhelminadorp? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct en Nederlanden van Nu faciliteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Wenum Wiesel verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-wilhelminadorp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Goes? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn gedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade van roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een huisbraak in Wilhelminadorp is altijd een risico. De gaatjesboormethode of sloten hacken, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat middels de opstal, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot en Een lekkende vaatwasser. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed via de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de actuele polisvoorwaarden en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoog eigen risico tot om en nabij de €455.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Wilhelminadorp
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker meteen de woning in Wilhelminadorp probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Wilhelminadorp

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: je kunt de woonverzekering in Wilhelminadorp complementeren met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Ugchelen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezevaak interessant. Deze additionele zekerheid betaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: spiegels, aquaria of iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Bekijk in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een spiegelreflexcamera en kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk beschik je al over een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Wilhelminadorp

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Onder andere vlekken op kleding + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten verzekeren een bedrag vanaf zo’n €900.000 oplopend tot €3.150.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Wilhelminadorp
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan reorganisatie & huur- en verhuurgeschillen. Dan kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Werk & Inkomen (bijv. ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars verschillen nogal (beginnend bij €25,80 oplopend tot €32,80 per maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wilhelminadorp op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering