Woonverzekering Badhoevedorp Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €9,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via deze website tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Badhoevedorp. Een woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende bedrijven als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad die schade als gevolg van brand, water, vandalisme, inbraak dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Badhoevedorp mei 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Dan kun je denken aan schade door bijv. inbraak, brand, diefstal, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een stukke TV. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als stoffering en sportuitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Badhoevedorp? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket vind je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals BLG wonen of Turien en Co werken met deze pakket verzekeringen. Check ook: Alteveer verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-badhoevedorp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haarlemmermeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn gedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en brandblussing. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Roken in huis of keukenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Badhoevedorp kan zomaar gebeuren. Kerntrekken of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost vanwege diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Extreme regenval en gesprongen leidingen. Typische schade is een kapotte droger. Normaliter wordt dit afgedekt middels de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de polisvoorwaarden om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico die oploopt tot €620.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Badhoevedorp
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Badhoevedorp eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Badhoevedorp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Badhoevedorp completer maken met meerdere praktische aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder spot jij nuttige adviezen (ook interessant: woonverzekering Witte Paarden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval aan te raden. Deze extra verzekering is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPhone van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een smartphone & een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Badhoevedorp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een deuk in de auto of ziekenvervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €3.200.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,00 p/maand. Ga verder naar De Goudse pakket.

Rechtsbijstandverzekering Badhoevedorp
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie en conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden enkele modules.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €29,70 tot €24,50 p/maand in mei 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Badhoevedorp voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?