Woonverzekering De Goudse

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering van De Goudse. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals ANWB en InShared die schade door bijvoorbeeld brand, storm, water, vandalisme afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Goedkope inboedelverzekering De Goudse mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, water, storm, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals stoffering of servies? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goedkope inboedelverzekering van De Goudse? Open meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket vind je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals ANWB + Nederlanden van Nu verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Bruns ten Brink.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door storm vanaf windkracht 7 of diefstal. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.

Brandverzekering

Roken in huis of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.

Inbraak en diefstal

Een huisinbraak kan ook bij jou thuis gebeuren. Gaatjes boren of Lock picking, er zijn allerlei opties. De schade die je oploopt ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en gestolen kostbaarheden gaan via jouw inboedelverzekering.

Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt last krijgen van laminaat dat moet worden vervangen. In de regel wordt deze schade gedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.

Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door beschadigde gevel. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico tot circa €395.

Binnen een paar minuten een goedkope De Goudse woonverzekering afsluiten
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier tref je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw huis met De Goudse gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle mogelijkheden die matchen met jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket van De Goudse

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag jouw De Goudse woonverzekering complementeren met een aantal belangrijke aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand lees jij praktische details (of bezoek info over Bloemendaal, Hoogeveen en Rozendaal).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe moduleis er bij gebroken glas. Vergeet niet: een mooie spiegel en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

  • de hond springt iemand omver
  • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg. Het gaat hier om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Onder andere een laptop of drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten van De Goudse

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Onder andere besmeurde meubels en ook medische kosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag beginnend bij €1.550.000 tot ruim €4.350.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,20 (betaling per maand). Wellicht interessant: ASR Verzekeringen.

De Goudse Rechtsbijstandverzekering
De polis rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie & conflict met de buren. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden een aantal verschillende modules.

   • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
   • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. sociale wetgeving)
   • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
   • Verkeer (denk aan conflict over reparatie auto)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf circa €25,50 tot €35,00 per maand in mei 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering De Goudse vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering