Woonverzekering Rozendaal Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Rozendaal. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders als Aegon en Independer die schade zoals brand, vandalisme, water, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rozendaal juni 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, brand, inbraak, water, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan keukenapparatuur. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vazen of salontafel? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Rozendaal? Start vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allsecur en REAAL Verzekeringen verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Readtsjerk verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rozendaal


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Rozendaal? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een volière zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring of ontploffing. In het geval van een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brandstichting? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Rozendaal is altijd een risico. Flipperen of de babbeltruc, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninggaat via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt last krijgen van een vloer die hersteld moet worden. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Download de polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Veelal resulteert het in schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €310.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Rozendaal
Meteen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute het huis in Rozendaal zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Rozendaal

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Handig: je kunt jouw woonverzekering in Rozendaal complementeren met additionele handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Oldetrijne afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze nieuwe zekerheid verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een fotocamera & sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Rozendaal

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & ambulancevervoer. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Polissen vergoeden bedragen vanaf €1.550.000 tot zo’n €4.700.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,25 (betaling per maand). Wellicht interessant: Allianz pakket.

Rechtsbijstandverzekering Rozendaal
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld schade die iemand bij jou veroorzaakt of geschil over de uitkering. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €24,20 tot wel €30,95 per maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Rozendaal online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering