Woonverzekering Readtsjerk Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,80 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Via deze website tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Readtsjerk. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle landelijke aanbieders als Europeesche en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Readtsjerk mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere diefstal, brand, inbraak, vandalisme, storm. Je moet dan denken aan bijv. schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als verlichting en overhemden? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Readtsjerk? Start à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en ZLM zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Check ook: Ouwsterhaule verzekeringspakket.

Betaalbaar

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-readtsjerk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Dantumadiel? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn inbegrepen. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Via een (extra) uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door blikseminslag en ontploffing. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Readtsjerk kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater / een kapot aquarium. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. In de regel wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw condities van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een hoger eigen risico tot circa €610.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Readtsjerk
Binnen een paar minuten een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute de woning in Readtsjerk eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Readtsjerk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: men mag deze woonverzekering in Readtsjerk completer maken met meerdere belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Nijmegen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze extra verzekering is er bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Een kunstwerk laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over een meubel van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een smartphone en kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Readtsjerk

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte vaas of het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.100.000 tot wel €3.900.000. Vaak is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar Independer.

Rechtsbijstandverzekering Readtsjerk
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld medische fout en geschil met de overheid over woonsituatie. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 opties.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf zo’n €24,95 tot €37,75 per maand in mei 2024). De prijs hangt af van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Readtsjerk vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering