Woonverzekering Valkenburg Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,50 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van deze pagina achterhaal je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Valkenburg. Jouw woonverzekering is een pakket van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle grote partijen zoals Allianz en ING die schade door o.a. bliksem, inbraak, storm, water afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Valkenburg april 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, water, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van gestolen sieraden. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als grammofoonplaten en bank? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Valkenburg? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. Meestal doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en transparant. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als Allianz of Zelf hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Tiel verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-valkenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Valkenburg? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de carport zijn inclusief. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door brand en schade door regen. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Blikseminslag of een defect strijkapparaat? Brand in huis kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Valkenburg kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis regel je via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een overstroming / een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte droger. Normaliter wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Soms ondergaan wij een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot zonnescherm. Veelal is het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico die oploopt tot €260.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Valkenburg
Direct een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hier bekijk je een handig stappenplan. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Valkenburg moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Valkenburg

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Valkenburg uitbreiden met extra praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Sibculo afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe dekkingstaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Het betreft hier eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone en viool. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Valkenburg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet en ook medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen beginnend bij €1.050.000 oplopend tot €3.900.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,95 p/maand. Ga verder naar BLG wonen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Valkenburg
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict bij het bouwen van een huis. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden een aantal verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €38,60 tot €31,15 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Valkenburg vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering