Woonverzekering Starnmeer Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van deze pagina stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Starnmeer. Het concept woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld FBTO en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. water, storm, inbraak, bliksem verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Starnmeer juli 2024

Middels de inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere water, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als lampen of toiletartikelen? We onderscheiden een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Starnmeer? Start meteen met meteen de woonverzekeringstool. In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders nemen een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK + SNS zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Sint Maartensbrug verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-starnmeer


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Graft-De Rijp? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de carport zijn inclusief. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en rook. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of vlam in de pan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Starnmeer is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis handel je af middels de opstal, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of een kapot waterbed. Typische schade is een ondergelopen kelder. Meestal wordt deze schade gedekt via de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Vaak betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €415.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Starnmeer
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hieronder ontdek je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog het huis in Starnmeer eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Starnmeer

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Handig: men mag deze woonverzekering in Starnmeer complementeren met meerdere handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna vind jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Readtsjerk afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze unieke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Advies: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Bijvoorbeeld een iPad & viool. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Starnmeer

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte vaas + therapie. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.350.000 oplopend tot €3.650.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,55 (per maand). Check ook nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Starnmeer
De rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag of conflict met aannemer. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies per maand verschillen nogal (startend vanaf €36,95 tot en met €27,55 per maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Starnmeer op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering