Woonverzekering Abbenbroek Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €7,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Abbenbroek. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars waaronder Avéro Achmea en Univé die schade door bijvoorbeeld water, bliksem, storm, vandalisme vergoeden.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Abbenbroek mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, brand, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. schade aan meubels. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals oven en barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Abbenbroek? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeraars als HEMA of Klaverblad verkopen eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zoeterwoude verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-abbenbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Bernisse? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn afgedekt. Hierdoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door hagelschade en schroeischade. In het geval van een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of vlam in de pan? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blusschade. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Abbenbroek is altijd een risico. Gaatjes boren of sloten hacken, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een defecte wasmachine / Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €300.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Abbenbroek
Vandaag nog een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand vind je een handig stappenplan. Verzeker jouw het huis in Abbenbroek moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als de all risk verzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn etagewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Abbenbroek

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Handig: je kunt de woonverzekering in Abbenbroek aanvullen met meerdere belangrijke aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder vind je aanvullende info (of bekijk woonverzekering Wellerlooi afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze extra modulestaat garant bij gebroken glas. Goed om te weten: zaken als een aquarium of iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera & sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Abbenbroek

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan vlekken op kleding of fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.050.000 tot ruim €3.850.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,65 p/maand. Ga verder naar Allianz.

Rechtsbijstandverzekering Abbenbroek
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan tuchtzaken en conflict over verzekering. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. ontslag)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (startend vanaf €31,65 tot en met €24,55 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Abbenbroek afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?