Woonverzekering Soest Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €9,05 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw huis in Soest. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars zoals Avéro Achmea en Klaverblad die schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, storm verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Soest februari 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, inbraak, water, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als afzuigkap en handschoenen? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Soest? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren + Unigarant faciliteren deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schore verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-soest


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Soest? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je gedekt tegen schade als schade door storm en brandblussing. Bij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Soest kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een kapotte leiding. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw polisvoorwaarden en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een lek dag. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een behoorlijk eigen risico tot wel €600.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Soest
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hierna tref je meer informatie. Verzeker meteen de woning in Soest moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Soest

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Soest uitbreiden met een aantal interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna check jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Poederoijen afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan de moeite. Deze unieke modulestaat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Belangrijk: aquaria, spiegels en smartphones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Een iPhone laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst bier over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Utrecht). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur & een kinderwagen. Let op oververzekering: wellicht heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Soest

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto of fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.200.000 tot wel €3.850.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Soest
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict over reparatie auto. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele modules.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. sociale wetgeving)
 • Module Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeer (denk aan conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €32,25 t/m €24,90 per maand in februari 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Soest afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering