Woonverzekering Schore Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,95 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Schore. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw spullen en jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld HEMA en InShared die schade als gevolg van water, brand, inbraak, storm afdekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schore april 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. diefstal, brand, storm, inbraak, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Onder inboedel verstaan we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als haarden of matrassen? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Schore? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als EAG Assuradeuren of Lancyr hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Ryptsjerk verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-schore


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Kapelle? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn inclusief. Daardoor wordt je financieel ondersteund in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. storm of poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een schoorsteenbrand? Brand kan zomaar voorkomen. De kosten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Schore kan ook jou overkomen. De Flippermethode of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan jouw woning wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde zaken lopen via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan een kapotte goot. Meestal heeft dat te maken met schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €605.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Schore
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hier vind je meer informatie. Verzeker jouw het huis in Schore moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Schore

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Schore nog persoonlijker maken met diverse nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop check jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Oude Meer afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Bekijk in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een tablet + kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schore

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een vlek op een meubel & ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.400.000 tot €4.200.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €2,80 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Schore
Het product rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn & conflict met een autodealer. Hierbij is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies per maand lopen sterk uiteen (vanaf €26,95 tot en met €28,65 p/maand in april 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Schore op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering