Woonverzekering Ryptsjerk Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,45 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Ryptsjerk. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Check en vergelijk hier alle populaire partijen zoals Huis In Eén Verzekeringen en Klaverblad die schade door o.a. vandalisme, bliksem, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ryptsjerk mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, water, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als afwasmachine en Xbox? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Ryptsjerk? Start direct de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Centraal Beheer + Independer hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Renesse verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-ryptsjerk


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Tytsjerksteradiel? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Ryptsjerk kan ook bij jou thuis gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken openslaande deur, het kan op zoveel manieren. Jouw schade n.a.v. inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Denk maar aan losse dakpannen. Meestal betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €405.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ryptsjerk
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw onderkomen in Ryptsjerk zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ryptsjerk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Ryptsjerk completer maken met verschillende handige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop lees jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Onnen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze additionele modulestaat garant om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera & drumstel. Let op oververzekering: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Ryptsjerk

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan het lichaam. Onder andere kapotte apparatuur + medische kosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten bieden een verzekerd bedrag van €1.500.000 tot zo’n €3.250.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,55 p/maand. Ga verder naar Bruns ten Brink pakket.

Rechtsbijstandverzekering Ryptsjerk
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Je moet dan denken aan geschil met de werkgever & conflict bij het bouwen van een huis. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er zijn een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een bank)
 • Werk & Inkomen (bijv. pensioenuitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf €26,10 tot wel €35,00 p/maand in mei 2024). De prijs wordt gebaseerd op de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Ryptsjerk afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering