Woonverzekering Bruns ten Brink

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je verzekerd bent. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering van Bruns ten Brink. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle erkende partijen waaronder Aegon en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door vandalisme, water, storm, brand verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Goedkope inboedelverzekering Bruns ten Brink mei 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, inbraak, storm, water, vandalisme. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als radio en kampeeruitrusting? Er zijn in de basis drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goedkope inboedelverzekering van Bruns ten Brink? Start meteen met à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen kiezen voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsbedrijven als Europeesche en nowGo werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Avéro Achmea.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door stormschade of rook. In het geval van een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.

Brandverzekering

Binnen roken of een kapotte föhn? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schroeischade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.

Inbraakverzekering

Een huisbraak kan ook jou overkomen. Openwrikken of een deur forceren, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken handel je af d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via de inboedel.

Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine en bevroren leidingen. Het gevolg kan zijn een onbruikbare koelkast. Meestal wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Download de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.

Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met behoorlijke kostenposten. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot circa €485.

Gemakkelijk een goedkope Bruns ten Brink woonverzekering afsluiten
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning met Bruns ten Brink gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning veilig? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket van Bruns ten Brink

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: men mag deze Bruns ten Brink woonverzekering complementeren met verschillende interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop spot je aanvullende tips (of klik door naar: Bennekom, Hellendoorn en Rotterdam).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze unieke modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

  • Een vaas laten vallen
  • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je morst wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg. We spreken hier van attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer en een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Bruns ten Brink

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan krassen op de auto & medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen bieden een dekking van €1.000.000 oplopend tot €4.800.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,80 (per maand). Check ook Allsecur.

Bruns ten Brink Rechtsbijstandverzekering
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. erfrechtgeschillen en geschil m.b.t. pensioen. Hierbij is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

   • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
   • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
   • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
   • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €35,90 tot €34,85 per maand in mei 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Bruns ten Brink vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering