Woonverzekering Hellendoorn Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,30 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Hellendoorn. Het concept woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle grote bedrijven waaronder DAK en InShared die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Hellendoorn juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. brand, water, inbraak, storm, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een defecte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als kookboeken of truien? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Hellendoorn? Start meteen de vergelijkingstool. Vaak werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zie je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Aon Direct of Reaal bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Hardenberg verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hellendoorn


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hellendoorn? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of poging tot inbraak. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een kapotte koelkast? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Hellendoorn kan ook jou overkomen. Openwrikken of een deur forceren, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag en bevroren leidingen. Je kunt dan denken aan schade als defecte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald door de inboedel/opstalverzekering. Open de actuele polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Doorgaans heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €540.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hellendoorn
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hier vind je een handig stappenplan. Verzeker direct jouw onderkomen in Hellendoorn gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. monumentaal pand). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Hellendoorn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Hellendoorn aanvullen met diverse handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je praktische informatie (of ga verder naar woonverzekering Europoort afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of iPads zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Hier gaat het bijv. om een laptop + een kinderwagen. Let op oververzekering: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Hellendoorn

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en ook geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Let op: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.150.000 tot wel €4.100.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,90 (per maand). Check ook ING pakket.

Rechtsbijstandverzekering Hellendoorn
De rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan een webshop die niet levert of geschil met een verzekeraar. Dan is het belangrijk dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. geschil over de uitkering)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De maandelijkse premies schommelen enorm (beginnend bij €38,50 oplopend tot €33,90 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Hellendoorn voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?