Woonverzekering Europoort Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,00 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Via de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Europoort. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier alle erkende partijen als ABN AMRO en Turien en Co die schade door o.a. storm, bliksem, vandalisme, inbraak verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Europoort mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou onder andere inbraak, diefstal, water, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als aquarium en haarföhn? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Europoort? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ANWB en London Verzekeringen bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Eerste Exloërmond verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-europoort


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Rotterdam? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door storm vanaf windkracht 7 en poging tot inbraak. In het geval van een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een defecte magnetron? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn niet mals. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een diefstal in Europoort kan ook jou gebeuren. Kerntrekken of Lock picking, er zijn allerlei opties. Schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstalverzekering, en gestolen spullen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als schade aan de vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapot zonnescherm. Meestal heeft dat te maken met schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €575.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Europoort
Snel een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Europoort eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die matchen met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Europoort

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Europoort completer maken met extra belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina tref jij aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Daarle afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze extra verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je kind schiet een deuk in de auto van de buurman
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een spelcomputer en kleding. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Europoort

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur + fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.500.000 tot ruim €3.850.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Delta Lloyd pakket.

Rechtsbijstandverzekering Europoort
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij ontslag & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf circa €23,95 t/m €26,55 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het geldbedrag dat je verzekert, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Europoort afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?