Woonverzekering Eerste Exloërmond Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Eerste Exloërmond. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Heb je een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en OHRA die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eerste Exloërmond juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, diefstal, vandalisme, water, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan kapotte meubels. Met inboedel bedoelen we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als albums en strijkbout? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Eerste Exloërmond? Open direct de vergelijkingstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel is dit alles te combineren met brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Aon Direct of Verzekeruzelf.nl werken met dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Dongjum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-eerste-exloermond


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borger-Odoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Schade van spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Eerste Exloërmond kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je middels de opstal, en gestolen kostbaarheden lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Doorgaans wordt dit afgedekt door de opstal/inboedelverzekering. Download de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Veelal gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een hoog eigen risico die oploopt tot €450.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Eerste Exloërmond
Meteen een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je een aantal stappen. Verzeker direct het huis in Eerste Exloërmond probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Eerste Exloërmond

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Eerste Exloërmond uitbreiden met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand bekijk je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Breukeleveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: spiegels en tablets tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet en kleding. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Eerste Exloërmond

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een kapotte vaas en geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.400.000 tot zo’n €2.750.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,60 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Reaal.

Rechtsbijstandverzekering Eerste Exloërmond
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. erfenis en bouw- en verbouwgeschillen. In dat geval is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met werkgever)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf €36,00 tot €38,70 p/maand in juli 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eerste Exloërmond voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering