Woonverzekering IJsselham Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Met behulp van onze vergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in IJsselham. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle landelijke maatschappijen zoals bijvoorbeeld BLG wonen en OHRA die schade door o.a. storm, inbraak, vandalisme, bliksem dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in IJsselham april 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, diefstal, storm, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Eigendommen die aan het huis vastzitten lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als pc en pantalons? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering IJsselham? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Hollanders gaan voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Bruns ten Brink en Independer bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hollandscheveld verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-ijsselham


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Steenwijkerland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een tweede woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en ontploffing. Dankzij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in IJsselham kan iedereen gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan jouw woning loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming en een lek waterbed. Je kunt last krijgen van schade aan het dak. Meestal wordt dit afgedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de condities van de polis en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Bijvoorbeeld door een lek dag. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot circa €290.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in IJsselham
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw situatie? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in IJsselham gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als studio). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die matchen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in IJsselham

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: jij mag de woonverzekering in IJsselham aanvullen met verschillende praktische aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop spot je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Groessen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in dat geval het overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: een mooie spiegel en iPhones worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Overijssel). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera en sieraden. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls bezit jij al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in IJsselham

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn besmeurde meubels + kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 tot zo’n €4.650.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,75 (per maand). Check ook BLG wonen.

Rechtsbijstandverzekering IJsselham
De rechtsbijstand biedt support bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis of conflict na autoschade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit allerlei varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (denk aan conflict met een schadehersteller)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf circa €25,80 tot wel €30,65 per maand in april 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering IJsselham voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering