Woonverzekering Hollandscheveld Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Met behulp van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Hollandscheveld. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle erkende partijen zoals Ditzo en Interpolis die schade veroorzaakt door inbraak, water, storm, vandalisme afdekken.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hollandscheveld mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door vandalisme, brand, diefstal, inbraak, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan de keuken. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als kristal en dressoir? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Hollandscheveld? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket zie je bijna altijd de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Aon Direct of Klaverblad hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Heinkenszand verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hollandscheveld


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Hoogeveen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door blikseminslag of plundering. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kortsluiting of een omgevallen lamp? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade van jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Hollandscheveld kan ook jou overkomen. Openwrikken of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is onbruikbare meubels. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoger eigen risico tot om en nabij de €530.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Hollandscheveld
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina vind je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Hollandscheveld zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hollandscheveld

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Hollandscheveld nog persoonlijker maken met additionele belangrijke aanvullende modules. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna bekijk jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Gees afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze unieke polis staat je bij bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of iPhones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon & een kinderwagen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Hollandscheveld

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook kosten van een ziekenhuis. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen staan jou bij van €1.300.000 tot ruim €3.100.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €2,90 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Hollandscheveld
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. sociale wetgeving of afgenomen rijbewijs. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit enkele varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Module werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer-module (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €28,95 t/m €30,35 per maand in mei 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de modules, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Hollandscheveld voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?