Woonverzekering Gees Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €9,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Gees. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle grote aanbieders als BLG wonen en Nederlanden van Nu die schade zoals vandalisme, bliksem, water, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Gees juli 2024

Via een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, vandalisme, water, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als glas- en aardewerk of weegschaal? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Gees? Start meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer en ING verkopen zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Esch verzekeringspakket.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gees


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Coevorden? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als schade door wateroverlast en olie. Via een all-risk verzekering is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Blikseminslag of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Door middel van een brandverzekering dek je het risico van o.a. gevolgschade. Brandschade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Gees is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Storm of een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn hemelwater schade. In de regel wordt deze schade gedekt via de woonverzekering (opstal of inboedel). Open de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Maar zelden hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Denk maar aan een kapotte schutting. Veelal heeft dat te maken met schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot wel €375.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Gees
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hier bekijk je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Gees zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Gees

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Gees completer maken met diverse interessante aanvullende modules. Je kunt denken aan: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot jij nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Delfzijl afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een mobiele telefoon + een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Gees

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een deuk in de auto en ook smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.450.000 tot ruim €3.150.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,05 p/maand. Ga verder naar nowGo polis.

Rechtsbijstandverzekering Gees
De verzekering rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met de gemeente en geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Woonconflicten (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer-module (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies schommelen enorm (beginnend bij €29,50 tot wel €35,30 p/maand in juli 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Gees vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?