Woonverzekering Anderen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €7,95 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker tref je de beste woonverzekering voor inwoners van Anderen. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier online alle erkende aanbieders als Bruns ten Brink en OHRA die schade door o.a. brand, vandalisme, inbraak, bliksem afdekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Anderen juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Je bent gedekt tegen schade door o.a. storm, inbraak, diefstal, brand, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte TV. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als spelcomputers of barbecue? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Anderen? Start direct de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket vind je vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als ASR Verzekeringen + Verzekeruzelf.nl faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Gelderland verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-anderen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aa en Hunze? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade voortkomend uit water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn verzekerd. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. roetschade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een huisbraak in Anderen is niet leuk, maar kan gebeuren. De takjesmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of een lek waterbed. Typische schade is kapotte apparatuur. Doorgaans wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. schade aan het dak. Doorgaans resulteert het in schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €465.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Anderen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw woning in Anderen eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld studio). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Anderen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Anderen nog persoonlijker maken met verschillende handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Wieringerwaard afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze extra zekerheid staat garant bij gebroken glas. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een filmcamera & een rollator. Let op oververzekering: wellicht heb je al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Anderen

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Denk dan aan vlekken op kleding & ziekenhuisverblijf. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten verzekeren een bedrag variërend van €1.400.000 tot €3.550.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €2,65 (betaling per maand). Wellicht interessant: BLG wonen afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Anderen
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschillen binnen de familie & in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn allerlei modules.

 • Consument (bijv. conflict met een bank)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (denk aan conflict na autoschade)

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €26,85 oplopend tot €35,85 per maand in juli 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Anderen op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering