Woonverzekering Gelderland Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,90 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van onze vergelijker tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Gelderland. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen waaronder Centraal Beheer en InShared die schade door bijvoorbeeld bliksem, inbraak, water, brand dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Gelderland juli 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jouw persoonlijke eigendommen. Wat voor schade? Nou onder andere brand, vandalisme, inbraak, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten lopen via de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als meubilair of schoonmaakartikelen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Gelderland? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Steeds vaker is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als Avéro Achmea en Polis Direct bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zelhem verzekeringspakket.

Goedkoop

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-gelderland


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Gelderland? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit bijvoorbeeld brand en storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als je woning iets overkomt. De meeste hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of schade door regen. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een fout in het elektriciteitsnet? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. doorbranden van apparatuur. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Gelderland kan iedereen gebeuren. Openwrikken of de babbeltruc, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui / Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn onbruikbare meubels. In veel gevallen wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Incidenteel hebben we in Nederland een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen betreft het schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een hoog eigen risico tot om en nabij de €655.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Gelderland
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Op deze pagina ontdek je meer informatie. Verzeker jouw jouw huis in Gelderland moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijv. twee-onder-een-kapwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle polissen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Gelderland

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Gelderland uitbreiden met een paar praktische aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop tref jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Wassenaar afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze unieke polis staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: spiegels, aquaria of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard gaat dit alleen op als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het betreft hier eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een iPad en sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Gelderland

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een kapotte tablet en ook ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf €1.000.000 tot wel €4.550.000. Meestal hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €3,75 (betaling per maand). Wellicht interessant: ANWB pakket.

Rechtsbijstandverzekering Gelderland
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Module werk (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan verhalen van schade)

De premies per maand schommelen nogal (vanaf €29,05 oplopend tot €28,70 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Gelderland vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering