Woonverzekering Zelhem Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,55 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Zelhem. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld FBTO en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, storm, brand, vandalisme dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Zelhem juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is o.a. water, storm, diefstal, inbraak, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. een stukke koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als stoffering en handschoenen? We onderscheiden drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Zelhem? Open vandaag nog onze vergelijker! Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket zitten regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel is dit alles te combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als ASR Verzekeringen of Nationale Nederlanden bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Huppel verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-zelhem


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bronckhorst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inbegrepen. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of vlam in de pan? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Zelhem kan zomaar gebeuren. Openwrikken of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen spullen worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Extreme regenval en het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Meestal worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €525.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Zelhem
Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw woning in Zelhem gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Zelhem

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Advies: men mag deze woonverzekering in Zelhem uitbreiden met diverse belangrijke aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina spot jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Vogelwaarde afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval aan te raden. Deze extra moduleis er bij gebroken glas. Advies: aquaria, spiegels en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle denkbare schades. Dus ook schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een laptop + drumstel. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zelhem

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een vlek in de vloer en ook het eigen risico van de andere partij. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €900.000 tot zo’n €5.000.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: InShared.

Rechtsbijstandverzekering Zelhem
De verzekering rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Je moet dan denken aan arbeidsconflicten en conflict met verhuurder. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomensconflicten (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De maandelijkse premies verschillen nogal (beginnend bij €35,00 tot €25,65 per maand in juni 2024). Deze prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Zelhem afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering