Woonverzekering InShared

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via deze pagina stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) van InShared. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle populaire bedrijven zoals bijvoorbeeld FBTO en OHRA die schade door o.a. brand, inbraak, storm, vandalisme verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Goedkope inboedelverzekering InShared juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door bijv. diefstal, brand, water, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een defecte koelkast. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Bezittingen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als kristal en sportuitrusting? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goedkope inboedelverzekering van InShared? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een verzekeringspakket zie je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB en Nationale Nederlanden werken met eigen pakket verzekeringen. Check ook: Huis In Eén Verzekeringen.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Grip op de kosten

Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn verzekerd. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Dankzij een (extra) uitgebreide polis kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door schade door storm of schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.

Brandverzekering

Kortsluiting of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade van spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken gaat via de opstalpolis.

Inbraak

Een huisinbraak is altijd een risico. De afbreekmethode of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan jouw woning wordt afgehandeld via de opstal, en gestolen spullen lopen via de inboedelpolis.

Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkende wasmachine en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt last krijgen van een onbruikbare vriezer. Meestal wordt deze schade gedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.

Schade door storm

Een enkele keer ondervinden we een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €410.

Zonder problemen een goedkope InShared woonverzekering afsluiten
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw de woning met InShared zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket van InShared

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: jij mag jouw InShared woonverzekering uitbreiden met een paar belangrijke aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand doorzoek jij handige tips (of klik door naar: Diemen, Leiden en Utrecht).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra dekkingbetaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: spiegels en smartphones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

  • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
  • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. Het betreft hier attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een mobiele telefoon en gitaar. Waak voor oververzekering: wellicht hebben jullie al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van InShared

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een onbruikbare bank & smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen bieden een dekking variërend van €1.150.000 tot wel €2.550.000. Meestal is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche.

InShared Rechtsbijstandverzekering
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. geschil over een consumentenovereenkomst of conflict bij aankoop huis. Dan kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er zijn enkele mogelijkheden.

   • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
   • Werk & Inkomen (bijv. bij ontslag)
   • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
   • Verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €30,40 oplopend tot €25,15 p/maand in juli 2024). Deze prijs komt tot stand door de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering InShared voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering