Woonverzekering Diemen Opstal- en inboedelverzekering, al voor €8,40 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Diemen. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen waaronder Avéro Achmea en Unigarant die schade als gevolg van bliksem, water, storm, vandalisme vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Diemen mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is o.a. storm, vandalisme, diefstal, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte computer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als potten en scheerapparaat? Er zijn in de basis drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Diemen? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Meer en meer doe je dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Bovag of London Verzekeringen verkopen deze pakket verzekeringen. Ook interessant: De Falom verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-diemen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Diemen? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inclusief. Op die manier wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheken verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als windstormen (vanaf windracht 7) of plundering. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een defect strijkapparaat? Brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Diemen kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of hengelen via brievenbus, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woningwordt afgehandeld middels de opstal, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval of lekkage van leidingsystemen. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In de regel wordt dit afgedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan een lek dag. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €340.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Diemen
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hier stuit je op enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Diemen gemakkelijk online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als de all risk verzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Diemen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Diemen aanvullen met additionele belangrijke aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hierna spot jij handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Bergen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat garant bij gebroken glas. Belangrijk: een mooie spiegel en smartphones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een mobiele telefoon en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: misschien hebben jullie al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Diemen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Denk dan aan een vlek op een meubel en medische kosten. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf zo’n €1.200.000 tot wel €2.600.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook ZLM polis.

Rechtsbijstandverzekering Diemen
Het product rechtsbijstand biedt support bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt of conflict over wonen. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand variëren significant (beginnend bij €26,15 tot €37,40 per maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Diemen voor jou? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?