Woonverzekering Bergen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €9,25 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Bergen. Een woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als BLG wonen en London Verzekeringen die schade veroorzaakt door water, brand, vandalisme, bliksem vergoeden.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Bergen mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou bijv. storm, vandalisme, water, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met inboedel bedoelen we alle spullen die “los” staan in jouw woning. Zaken die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als wandversiering en koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Bergen? Start meteen met direct onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms zijn er mogelijkheden voor brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en London Verzekeringen hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Bekijk ook: Babberich verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-bergen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bergen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als de garage zijn inbegrepen. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. brand of poging tot inbraak. Via een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defecte magnetron? Brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blikseminslag. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Bergen is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en een kapotte kit voeg. Een mogelijke schadepost is een vloer die hersteld moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis om te zien wat er inbegrepen is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een serieuze storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een hoog eigen risico oplopend tot €570.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Bergen
Wil jij een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hierna ontdek je een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw woning in Bergen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (dit kan zijn hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die rijmen met jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Bergen

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Bergen complementeren met een aantal praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder tref je nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Zevenhoven afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Zo’n extra glas polis is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor bijna alle schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een mobiele telefoon of een gehoorapparaat. Pas op voor oververzekeren: misschien bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Bergen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet + therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €900.000 tot wel €3.800.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,95 per maand. Bekijk ook Polis Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Bergen
De polis rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan geschil over een consumentenovereenkomst & terugvorderen van schade. Dan is het prettig dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele modules.

 • Consumentenzaken (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomen (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. conflict bij het bouwen van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €26,55 oplopend tot €25,45 per maand in mei 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Bergen voor jou? Vind de goedkoopste pakketverzekering