Woonverzekering Zevenhoven Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Zevenhoven. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder HEMA en nowGo die schade als gevolg van water, inbraak, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Zevenhoven februari 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door bijv. storm, inbraak, diefstal, brand, water. Je kunt dan denken aan schade aan meubels. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Eigendommen die je niet zomaar kunt meenemen dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op zaken als gordijnrails en prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Zevenhoven? Start meteen de woonverzekeringstool. Meer en meer gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als Huis In Eén Verzekeringen + Klaverblad bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Wissenkerke verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-zevenhoven


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Nieuwkoop? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als bijgebouwen zijn inbegrepen. Daardoor wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als storm of vandalisme. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of brand in de schoorsteen? Brand in huis is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Zevenhoven kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade aan jouw woning handel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine en Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. In de regel worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. losse dakpannen. Meestal betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €375.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Zevenhoven
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker jouw de woning in Zevenhoven gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Zevenhoven

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Zevenhoven complementeren met verschillende handige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand vind jij praktische tips (of klik door naar: woonverzekering Voorst Oude Ijsselstreek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze extra modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een fotocamera en een muziekinstrument. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Zevenhoven

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Denk dan aan een kapotte laptop en geneeskundige zorg. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €900.000 tot wel €4.350.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €3,25 (per maand). Check ook nowGo.

Rechtsbijstandverzekering Zevenhoven
De module rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict over jouw functie en geschillen over een motorrijtuig. Dan is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De maandelijkse premies variëren significant (startend vanaf €26,65 oplopend tot €30,00 per maand in februari 2024). De premie hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Zevenhoven vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?