Woonverzekering Groenlo Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €6,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Met behulp van de vergelijkingstool tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Groenlo. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle landelijke aanbieders waaronder Delta Lloyd en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, brand, storm dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Groenlo mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, water, diefstal, vandalisme, storm. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan spullen als levensmiddelen en laptop? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Groenlo? Open à la minute’de vergelijkingstool. In de regel werkt dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders geven de voorkeur aan een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens neemt men hierbij ook motorverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Huis In Eén Verzekeringen of Interpolis hanteren eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Geertruidenberg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-groenlo


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oost Gelre? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn afgedekt. Mede hiervoor kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als storm of rook. Dankzij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een vuile afzuigkap? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Groenlo kan ook jou overkomen. Insluipen of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. De opgelopen schade ten gevolge van een inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan de woningregel je met de opstalverzekering, en ontvreemde spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekkend dag en een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de inboedel- of opstalverzekering. Open de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €440.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Groenlo
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Onderstaand bekijk je een handig stappenplan. Verzeker direct de woning in Groenlo moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Groenlo

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag de woonverzekering in Groenlo completer maken met meerdere handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop spot jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Driezum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze mogelijke verzekering verzekert in het geval je van schade aan de glazen. Let op: een mooie spiegel en iPhones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone en een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: dikwijls hebben jullie al een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Groenlo

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan een kapotte laptop en fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan jou bij vanaf €1.100.000 tot €4.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Waterschade.

Rechtsbijstandverzekering Groenlo
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. tuchtzaken of conflict bij aankoop huis. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn allerlei opties.

 • Consument (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil met de werkgever)
 • Woon-module (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €32,05 tot en met €27,35 p/maand in mei 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Groenlo online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering