Woonverzekering Driezum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €5,95 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool tref je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Driezum. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle grote bedrijven als bijv. EAG Assuradeuren en REAAL Verzekeringen die schade door o.a. storm, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Driezum juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Schade die wordt gedekt is onder andere water, storm, inbraak, vandalisme, brand. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. Onder inboedel verstaan we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Eigendommen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als sieraden en zonnepanelen? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Driezum? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allsecur en SNS bieden de optie tot dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Delfstrahuizen verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-driezum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Dantumadiel? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een schuurtje zijn verzekerd. Op basis daarvan wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en rook. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Driezum kan zomaar gebeuren. Gaatjes boren of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade vanwege inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een hoosbui of een gesprongen waterleiding. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten verzekerd door de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Denk maar aan een kapotte goot. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot circa €510.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Driezum
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker jouw de woning in Driezum gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als villa). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Driezum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Driezum nog persoonlijker maken met extra praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand bekijk je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Blokzijl afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze extra dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een laptop laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: wellicht heb jij ook een smartphone-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Driezum

Met een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank & kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten bieden een verzekerd bedrag vanaf €900.000 tot €2.900.000. Bij veel aanbieders is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Inboedelverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Driezum
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag of conflict met aannemer. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden verschillende opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict over erfenis)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen nogal (vanaf circa €34,65 tot €26,70 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Driezum vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?