Woonverzekering Hezingen Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €3,75 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor inwoners van Hezingen. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. DAK en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door bliksem, brand, water, storm dekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Hezingen juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijv. vandalisme, storm, water, diefstal, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals serviesgoed en wasdroger? Er zijn in de basis 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Hezingen? Gebruik hiervoor direct de vergelijkingstool. Vaak doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als De Goudse of Zelf verkopen zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Heenvliet verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-hezingen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Tubbergen? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn inbegrepen. Op die manier kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. waterschade of ontploffing. Bij een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. roetschade. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Hezingen kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis gaat middels de opstal, en gestolen bezittingen handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of het stukvriezen van CV-buizen. Je kunt dan denken aan schade als onbruikbare apparatuur. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €355.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Hezingen
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder vind je meer informatie. Verzeker à la minute jouw woning in Hezingen moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor monumentaal pand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Hezingen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Hezingen uitbreiden met extra praktische aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand lees jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Froombosch afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze extra polis is er bij gebroken glas. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Voorbeelden van situaties:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Hezingen

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn een kapotte tablet en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.200.000 tot zo’n €4.500.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,40 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Delta Lloyd polis.

Rechtsbijstandverzekering Hezingen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij tuchtzaken & afgenomen rijbewijs. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Module Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €26,95 oplopend tot €38,60 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Hezingen vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?