Woonverzekering Kerkwerve Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €6,05 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Kerkwerve. De woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk meteen alle populaire verzekeraars waaronder ASR Verzekeringen en Nationale Nederlanden die schade veroorzaakt door brand, vandalisme, water, inbraak dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kerkwerve juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Dan kun je denken aan schade door onder andere water, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als cd-speler of warmtepomp? Er zijn in de basis 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Kerkwerve? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens neemt men hierbij ook huisdierenverzekering, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, gezinsongevallenverzekering. Bedrijven zoals DAK en nowGo werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Idaerd verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Grip op de kosten

woonverzekering-kerkwerve


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Schouwen-Duiveland? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inclusief. Hierdoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schade als schade door storm en schroeischade. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brand in de schoorsteen? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Kerkwerve is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei opties. De kostenpost vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekkend dag en gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een kapotte vloer. Meestal wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Incidenteel hebben we te maken met een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan een kapotte regengoot. In veel gevallen resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €635.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Kerkwerve
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Kerkwerve gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Kerkwerve

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Kerkwerve nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand vind je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Haskerdijken afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in dat geval het overwegen waard. Deze nieuwe dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of tablets dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je bezittingen niet alleen in huis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zeeland). Hierbij gaat het dan om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een mobiele telefoon en een gehoorapparaat. Waak voor oververzekering: dikwijls hebben jullie al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kerkwerve

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan jou bij beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €4.350.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n polis is er al vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: ING afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Kerkwerve
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische aanvaringen. Denk aan schade die iemand bij jou veroorzaakt & afgenomen rijbewijs. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan enkele pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict over adoptie)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis verschillen enorm (vanaf zo’n €36,70 tot wel €28,65 per maand in juni 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kerkwerve online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering