Woonverzekering Idaerd Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €4,25 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat alles goed verzekerd is. Door gebruik te maken van deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw woning in Idaerd. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als Europeesche en London Verzekeringen die schade zoals water, bliksem, brand, storm verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Idaerd juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, vandalisme, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan een stukke koelkast. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als spelcomputers of overjassen? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Idaerd? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een voordelig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals DAK of ING werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Hoek verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-idaerd


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Leeuwarden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door schade door storm en schroeischade. Bij een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade van jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Idaerd kan ook jou overkomen. Insluipen of de hengelmethode, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Indirecte neerslag of Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare wasmachine. Gewoonlijk worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en bekijk wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €485.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Idaerd
Direct een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw wensen? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Idaerd probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Idaerd

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Idaerd aanvullen met additionele handige aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina vind jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Griendtsveen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke polis staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis biedt nog meer dekking met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn je aankopen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een fotocamera of gitaar. Waak voor oververzekering: misschien bezit jij al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Idaerd

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn krassen op de auto + ziekenhuisverblijf. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €950.000 tot ruim €2.950.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module heb je al vanaf €3,20 per maand. Bekijk ook ABN AMRO.

Rechtsbijstandverzekering Idaerd
De polis rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. studiefinanciering & bij aankoop van een huis. Daarbij is het prettig dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere mogelijkheden.

 • Consument & wonen (bijv. erfenis)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. erfafscheidingen e.d. )
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €31,55 tot €28,40 p/maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Idaerd online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering