Woonverzekering Griendtsveen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,70 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Aan de hand van onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Griendtsveen. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende maatschappijen zoals bijvoorbeeld Europeesche en OHRA die schade als gevolg van vandalisme, inbraak, storm, water dekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Griendtsveen februari 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door o.a. brand, diefstal, water, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan elektrische apparatuur. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Zaken die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben dit risico wel afgedekt. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als wandversiering en badkameraccessoires? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Griendtsveen? Open meteen onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer Nederlanders nemen een goedkoop verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering. Bedrijven zoals ABN AMRO en ING zijn expert op het gebied van deze pakket verzekeringen. Check ook: Gastel verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-griendtsveen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Horst aan de Maas? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Bijna alle hypotheek-leveranciers verplichten deze polis. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade en smeltschade. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of gaslekken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Griendtsveen kan ook jou overkomen. Kerntrekken of een deur forceren, het kan op zoveel manieren. De kostenpost n.a.v. een inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte vloer. Gewoonlijk worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. Doorgaans betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoger eigen risico tot circa €340.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Griendtsveen
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Griendtsveen gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Griendtsveen

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Er komen wel eens situaties voor dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Griendtsveen complementeren met extra belangrijke aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina vind jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Driebergen-Rijsenburg afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze unieke polis betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Advies: zaken als een aquarium of tablets zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands notebook van tafel
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Limburg). Hierbij gaat het dan om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan filmapparatuur en sieraden. Pas op voor oververzekeren: misschien heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Griendtsveen

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een vlek op een meubel en ook fysiotherapie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.150.000 tot wel €4.350.000. Bij veel aanbieders hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,30 p/maand. Ga verder naar Brandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Griendtsveen
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan pensioenuitkering en conflict over reparatie auto. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan enkele opties.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. reorganisatie)
 • Woon-module (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeer (denk aan terugvorderen van schade)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (startend vanaf €27,55 tot wel €33,60 per maand in februari 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Griendtsveen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering