Woonverzekering Driebergen-Rijsenburg Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €5,20 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Driebergen-Rijsenburg. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders zoals bijvoorbeeld Centraal Beheer en Zelf die schade door o.a. vandalisme, water, brand, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Driebergen-Rijsenburg juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door water, brand, vandalisme, diefstal, inbraak. Denk bijvoorbeeld aan een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan inboedel zoals computers of bank? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Driebergen-Rijsenburg? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ABN AMRO of Nationale Nederlanden werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Deelen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-driebergen-rijsenburg


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Utrechtse Heuvelrug? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Aan de hand van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door schade door wateroverlast of smeltschade. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een oververhitte elektrische deken? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan roerende zaken worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Driebergen-Rijsenburg kan ook jou overkomen. De takjesmethode of openbreken openslaande deur, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen regel je via de opstal, en ontvreemde spullen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / een lekkende kraan. Het gevolg kan zijn laminaat dat moet worden vervangen. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan schade aan het dak. Doorgaans is het schade aan jouw woning, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €460.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Driebergen-Rijsenburg
Wil jij een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hierna bekijk je bruikbare info. Verzeker jouw jouw woning in Driebergen-Rijsenburg moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn vrijstaande woning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Driebergen-Rijsenburg

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Driebergen-Rijsenburg nog persoonlijker maken met een paar interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop doorzoek je bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Blessum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: spiegels, aquaria of iPads tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Natuurlijk wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Utrecht). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een e-reader + kleding. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Driebergen-Rijsenburg

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte telefoon of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.300.000 tot ruim €3.850.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,35 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Turien en Co dekking.

Rechtsbijstandverzekering Driebergen-Rijsenburg
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie & conflict over reparatie auto. Dan is het prettig dat iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geluidsoverlast)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies verschillen nogal (startend vanaf €31,95 tot wel €26,95 p/maand in juni 2024). De premie hangt af van het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Driebergen-Rijsenburg op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering