Woonverzekering Blessum Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €8,55 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Blessum. De woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen als Avéro Achmea en Univé die schade door o.a. water, storm, inbraak, bliksem vergoeden.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Blessum juni 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, vandalisme, inbraak, diefstal, storm. Denk bijvoorbeeld aan een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als boeken of prothesen(gebit e.a.)? Op dit gebied zijn er een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Blessum? Open meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en duidelijk. In een verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeraars als DAK + London Verzekeringen zijn expert op het gebied van zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Beerze verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Alles in 1 automatische incasso

Transparant en duidelijk

woonverzekering-blessum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Menameradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuurtjes zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als je woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als stormschade en brandblussing. Dankzij een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

In huis roken of een smerige schoorsteen? Brand in de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Blessum is altijd een risico. Kerntrekken of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm en een gesprongen waterleiding. Typische schade is opbollend laminaat. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Veelal heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een hoog eigen risico tot circa €650.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Blessum
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je een handig stappenplan. Verzeker meteen de woning in Blessum gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle polissen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Blessum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt jouw woonverzekering in Blessum aanvullen met verschillende interessante aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina tref je nuttige details (of bezoek info over woonverzekering Zwaagdijk afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezegeen gek idee. Deze additionele polis betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels, aquaria of iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees het ondertekende contract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades van eigen hand. Wel wordt er alleen betaald als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). We spreken hier van spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad en sieraden. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Blessum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of kosten van een arts. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.000.000 oplopend tot €4.350.000. In de regel hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,75 p/maand. Ga verder naar London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Blessum
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & de hypotheek. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Werk & Inkomen (bijv. problemen op het werk)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies per maand schommelen nogal (startend vanaf €35,25 t/m €26,95 p/maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Blessum online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?