Woonverzekering Beerze Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €4,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Beerze. Een woonverzekering is een samenvoeging van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle populaire partijen waaronder Avéro Achmea en Klaverblad die schade als gevolg van inbraak, water, storm, brand dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Beerze juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door onder andere brand, inbraak, vandalisme, diefstal, storm. Je kunt dan denken aan een gestolen laptop. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als afwasmachine en schoenen? Op dit gebied zijn er drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Beerze? Start meteen de woonverzekeringstool. Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Bedrijven zoals Allsecur en London Verzekeringen hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Appingedam verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beerze


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Ommen? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als een tweede woning zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring en smeltschade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een gevallen strijkbout? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade van jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Beerze kan ook jou gebeuren. De Roemeense methode of sloten hacken, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen bezittingen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot / gesprongen leidingen. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare koelkast. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor hevige schade. Je kunt denken aan een kapot dak. Meestal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot circa €370.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beerze
Moeiteloos een geschikte woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna tref je een aantal stappen. Verzeker direct jouw huis in Beerze moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Beerze

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Beerze uitbreiden met verschillende handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Verderop vind jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Zaamslag afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke polis staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: zaken als een aquarium of tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat geldt dus ook bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit rode wijn over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een fotocamera + sieraden. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb jij ook een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beerze

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Voorbeelden zijn een gebroken ruit of fysiotherapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag variërend van €1.500.000 oplopend tot €4.800.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Beerze
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. geschil over ouderlijk gezag en verkeersongeluk. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden enkele pakketten.

 • Consument (bijv. conflict met bedrijven)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (vanaf zo’n €28,95 tot €31,00 per maand in juni 2024). Het bedrag hangt af van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Beerze vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering