Woonverzekering Brummen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €5,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je verzekerd bent. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Brummen. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier alle erkende aanbieders als Generali en Univé die schade door o.a. brand, bliksem, vandalisme, storm afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Brummen juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. diefstal, inbraak, vandalisme, storm, water. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter de meeste Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals kachelsverwarmingsapparatuur en keukentafel? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Brummen? Start à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Aanbieders als ABN AMRO + Univé hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Boazum verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-brummen


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Brummen? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. schade door storm en smeltschade. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Brummen kan iedereen gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een lekkend dag / lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd door de opstal/inboedelverzekering. Open de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Je kunt denken aan een kapot zonnescherm. Doorgaans resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €500.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Brummen
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Onderstaand stuit je op een aantal stappen. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Brummen moeiteloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die matchen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Brummen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Brummen uitbreiden met diverse interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop check jij bruikbare details (of bezoek info over woonverzekering Amen afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is dan de moeite. Deze nieuwe moduleis er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Goed om te weten: spiegels en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze aanvulling betaalt uit bij bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • de hond maakt iets kapot
 • De hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met een erkende buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Gelderland). Hierbij gaat het dan om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad + sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijkerwijs hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Brummen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over materiële schade en letselschade. Je kunt denken aan behang dat moet worden vervangen of kosten van een ziekenhuis. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag vanaf zo’n €1.100.000 oplopend tot €4.000.000. Bij veel aanbieders betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €2,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Allsecur afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Brummen
Het product rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan conflict met het UWV & geschil met de buren. Hierbij is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. medische fout)
 • Module werk (bijv. conflict over pensioenuitkeringen)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf €38,20 t/m €38,20 per maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Brummen afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?