Woonverzekering Boazum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €9,85 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Boazum. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle bekende aanbieders als DAK en Nederlanden van Nu die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, water verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Boazum april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is onder andere water, brand, storm, diefstal, vandalisme. Je kunt dan denken aan schade aan kleding. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als stoffering en barbecue? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Boazum? Start meteen met meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Hollanders combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en duidelijk. In een verzekeringspakket zie je vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstand, doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Bedrijven zoals ASR Verzekeringen + Klaverblad zijn expert op het gebied van dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Beinsdorp verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-boazum


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Littenseradiel? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn inbegrepen. Daardoor zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door waterschade en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Een huisbraak in Boazum kan ook bij jou thuis gebeuren. De takjesmethode of een cilinder uittrekken, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken gaat middels de opstal, en ontvreemde eigendommen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en loslatende kit. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd middels de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. Vaak heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt kan er sprake zijn van een hoog eigen risico tot om en nabij de €295.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Boazum
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker vandaag nog jouw woning in Boazum moeiteloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Boazum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Boazum nog persoonlijker maken met additionele interessante aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je handige info (of bekijk woonverzekering Zwartewaal afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in dat geval geen gek idee. Deze unieke verzekering betaalt uit bij gebroken glas. Opmerking: een mooie spiegel en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Check in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze module dekt vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Bijvoorbeeld:

 • de hond springt iemand omver
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Onder andere een spiegelreflexcamera & drumstel. Pas op voor oververzekeren: misschien beschik je al over een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Boazum

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding of ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Goed om te weten: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.450.000 tot wel €3.800.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €3,80 per maand. Bekijk ook REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Boazum
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. pensioenuitkering & conflict met een autodealer. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. verhalen van schade)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €36,25 t/m €27,25 p/maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Boazum afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering