Woonverzekering Beinsdorp Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €3,75 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Beinsdorp. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Bekijk en vergelijk hier alle bekende verzekeraars waaronder Delta Lloyd en Lancyr die schade zoals water, inbraak, vandalisme, storm (grotendeels) verzekeren.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Beinsdorp april 2024

Met een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, inbraak, brand, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een gestolen computer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als bestek of badkameraccessoires? Er zijn in de basis een aantal varianten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Beinsdorp? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Meer en meer gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten gaan voor een populair verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met ongevallenverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Aanbieders als Generali of Nederlanden van Nu werken met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Asch verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-beinsdorp


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Haarlemmermeer? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn afgedekt. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed of ontploffing. In het geval van een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Beinsdorp kan zomaar gebeuren. Flipperen of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of Een kapotte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als laminaat dat moet worden vervangen. In de regel wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en check wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. In veel gevallen betreft het schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €455.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Beinsdorp
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw woning? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker vandaag nog de woning in Beinsdorp eenvoudig online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn woonboerderij). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Beinsdorp

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Beinsdorp uitbreiden met enkele belangrijke aanvullende modules. Daarbij onderscheiden we: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina check je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Zandhuizen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze unieke verzekering betaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Opmerking: een mooie spiegel en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze module verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Uiteraard betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn jouw spullen niet alleen thuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Noord-Holland). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Beinsdorp

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en ook geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze module dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.000.000 oplopend tot €3.850.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €2,70 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: DAK polis.

Rechtsbijstandverzekering Beinsdorp
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij medische fout of in beslag genomen auto e.d.. Dan is het prettig dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende pakketten.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Werk & Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand verschillen enorm (vanaf €35,10 tot en met €28,50 per maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Beinsdorp online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering